Nyhetsarkiv

Dette er en artikkelliste med automatisk arkivfilter per år.

 • Rune Surland, Simona Trombetta og Petter Kjøs Utengen

  SpareBank 1 går tungt inn i Norges ledende bilabonnementsselskap

  Bilabonnementsselskapet Fleks får inn nye investorer i en rettet emisjon som verdsetter selskapet til rundt 700 MNOK. SpareBank 1 er største deltager i emisjonen med en investering på 255 MNOK. Fleks eies av Bertel O. Steen og har i dag 1 500 biler i flåten. Ambisjonen de neste to årene er å vokse til over 6 000 biler.

 • Podcast

  Bertel O. Steen lanserer to podcaster om bil

  Hvilket forhold har kjente nordmenn til bilen, og hva må du faktisk vite om bil? Dette vil programleder Erlend Osnes og bilekspert Stein Pettersen finne ut av i en ny serie med podcaster der de første episodene slippes i dag.

 • Harald Frigstad

  Firedoblet elbilsalg ga et godt resultat for Bertel O. Steen

  Bertel O. Steen AS leverer et driftsresultat på 865 millioner kroner og et resultat før skatt på 797 millioner kroner for 2020. En firedobling av elbil-salget er en av de sterkeste bidragsyterne til det gode resultatet. Elbilene sto totalt for 56,1 prosent av konsernets salg av nye personbiler i 2020.

 • Harald Frigstad

  Norges største varebilimportør venter kraftig økning i el-andel i 2021

  For tredje år på rad er Bertel O. Steen størst på varebiler i Norge, med en total markedsandel på 27,5 % i 2020. – I 2021 kommer merkene vi representerer med enda flere elektriske modeller og vi forventer en markant økning i el-andelen i varebilmarkedet. Samtidig vil dieseldrevne varebiler fremdeles ha en viktig rolle, spesielt blant de større modellene og i 4WD-segmentet, sier konsernsjef Harald Frigstad.

 • MB EQC

  Godt personbilår for Bertel O. Steen

  Bertel O. Steens merker sto for registrering av 21 157 nye personbiler i et totalmarked på 141 412 i 2020. Det er for våre merker en oppgang på 6 571 enheter sammenlignet med 2019. – Samlet sett ble fjoråret et godt år for vårt konsern når det gjelder salg av nye personbiler, sier konsernsjef Harald Frigstad.

 • Harald Frigstad

  Tror på høyere bilsalg og økt andel elbiler

  Bertel O. Steen tror salget av nye personbiler i Norge vil øke til omtrent 145.000 biler i 2021. En høy ordrereserve ved inngangen av året kan øke utleveringene ytterligere. - Vi forventer at det for våre egne personbilmerker vil være rundt 90 prosent av dette som er elektrifisert, det vil si elbiler og ladbare hybrider, sier konsernsjef Harald Frigstad.

 • Harald Frigstad under åpning mobilitetscontainer

  Første mobilitetscontainer fra Otto på plass i Oslo

  Tilbudet som Otto har er den eneste av sitt slag i Norge – deling av biler, elektriske sykler og elektriske sparkesykler i en og samme løsning. Stadig nye aktører får øynene opp for tjenesten og ser bruksmulighetene som Otto tilbyr. Som et resultat av det er nå er den første mobilitetscontaineren avduket, levert av Otto til kunden Veidekke.

 • Levering til Posten

  Bertel O. Steen skal levere 83 lastebiler til Posten Norge

  Posten Norge AS, har nylig bestilt 83 Mercedes-Benz lastebiler fra Bertel O. Steen. Dette er den største enkeltordre av lastebiler for Bertel O. Steen i selskapets 119-årige lange historie. Posten Norge, med de tilhørende Bring datter-selskapene, er en betydelig transportør og disponerer Norges klart største flåte av egeneide kjøretøy, hvorav rundt 900 er lastebiler.

 • Andreas Gravli Skulbru (Foto: Avisa Glåmdalen)

  Andreas hos VLB Jessheim skal representere Norge i yrkes-EM

  Andreas Gravli Skulbru (21) jobber til daglig som tungbilmekaniker hos Bertel O. Steens vare, last og buss-forhandler på Jessheim. Tidligere har han vært lærling på VLB Lørenskog i to år. I januar 2021 skal han representere Norge i EM for yrkesfag i Østerrike.

 • Bjørn Maarud

  Elbil-mangel ga svakt resultat for Bertel O. Steen

  Bil- og eiendomsselskapet Bertel O. Steen leverte et driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) på 456 mnok for 2019. Mangel på elektrifiserte modeller har medført et betydelig fall i konsernets nybilsalg. – Vi snur nå alle steiner for å kutte kostnader, inkludert lønnskutt på 25 prosent for konsernsjef og 15 prosent for andre medlemmer av konsernledelsen, sier konsernsjef Bjørn Maarud.

 • Service verksted

  Tiltak for å sikre forsvarlig drift

  I en global krise må også Bertel O. Steen innføre tiltak for å sikre en forsvarlig drift. – Vi har et viktig samfunnsoppdrag og skal holde hjula i gang. Samtidig må vi tilpasse farten når store deler av verden rundt oss stenger ned. Vi må derfor bruke verktøy som permittering og kostnadskutt på en fornuftig måte som balanserer dette og sikrer en forsvarlig drift, sier konsernsjef Bjørn Maarud.

 • Helge Clem og Bjørn Maarud

  Kontrakten signert; Mercedes-Benz Vito 7 nye år som politibil

  Direktør i Politiets Fellestjenester Helge Clem og konsernsjef i Bertel O. Steen, Bjørn Maarud, undertegnet i dag den nye bilavtalen med Politiets Fellestjenester. Bertel O. Steen AS vil, med Mercedes-Benz Vito, være leverandør til politiet av stor patruljebil de neste 7 årene.

 • Bjørn Maarud og varebiler

  Bertel O. Steen er størst på varebil også i 2019

  Varebiler utgjør en svært viktig del av virksomheten til Bertel O. Steen. Med fire merker i porteføljen og en samlet markedsandel på 29,7 prosent i 2019, inntar Bertel O. Steen posisjonen som Norges største på varebil for andre år på rad.

 • MB eCitaro

  Mercedes-Benz deltar på konferanse om utslippsfrie busser

  – Daimler investerer mye i utviklingen av nullutslippskjøretøy, både personbiler og nyttekjøretøy. Elbussen Mercedes-Benz eCitaro går allerede i rutetrafikk i Oslo, og levering av elektriske busser i kollektivtrafikken er et viktig område for oss, sier Per Ragnar Johansen, konserndirektør i Mercedes-Benz Nyttekjøretøy hos Bertel O. Steen.

logo

Postadresse: Bertel O. Steen AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon: 67 92 60 00